Stäng

GOLVVECKOR! JUST nu har vi kampanjpriser på mängder av golv hos oss. Colorama golv 15 % rabatt på alla Coloramas vinylklick Kampanjen gäller tom. 28/2-2018 Vinylgolv (5 mm) 10 % rabatt på ord pris. Kampanjer gäller tom. 28/2-2018 Bäckaskog 13 mm Ek 3 stav mattlack Rek.ca 349:- m2 NU: 279:- m2 Kährs ultramatt golv 20 % rabatt. Kampanjer gäller tom 8/4-2018 Golvabia, klinkers och golvmattor. Kampanjpriser gäller tom 31/5-2018 Tarkett Starfloor Click 20% rabatt Kampanjen gäller tom 28/2-2018 Välkommen in i butiken för att se hela vårt golvsortiment och alla tillbehör och hjälpmedel du behöver för att lägga ditt golv. Fråga gärna personalen om tips och råd..

Läs mer

Foton från Woody Bygghandel Huddinges inlägg

Idag har vi varit hos Finja på kurs. Vi fick prova på och lära oss en massa bra saker: bland annat vilket suveränt hjälpmedel murarlådan är, kanske framför allt för den som är lite ovan. Se själv och jämför:

Läs mer

Foton från Woody Bygghandel Huddinges inlägg

Ibland känns vintermörkret evighetslångt... Längtar du också tills du kan sätta igång med vårens uteprojekt? Du vet väl om att vi har Finjas Vinterbetong på lager, som går bra att gjuta med, ner till minus 10 grader? Självklart har vi även tillsatser till vanlig grov och fin.

Läs mer

Perfekt till den trångbodda: Med Elfas 300mm djup får du mer plats i exempelvis hallen

Läs mer

Jerry & Hasse - avsnitt 1

Lär känna Jerry och Hasse En bra grund är grunden för ett bra bygge och ett effektivt arbetssätt likaså. Det vet byggaren Hasse och hans proffssäljare Jerry från Woody Bygghandel. Men vad gör man när processerna helt enkelt har blivit för effektiva..? https://www.youtube.com/watch?v=BskEM2JWOXc&feature=youtu.be

Läs mer

Jerry & Hasse - avsnitt 1

Foton från Woody Bygghandel Huddinges inlägg

Idag har vi haft släckövning med Jesper från vår anläggning i Nyköping. Där fick vi lära oss hur vi ska hantera situationen när faran är framme, det tackar vi för.

Läs mer

Foton från Woody Bygghandel Huddinges inlägg

Vi söker: Säljare till Järnavdelningen, Huddinge Att hjälpa våra kunder och utföra ett kvalificerat arbete är en passion för oss. Vi fortsätter växa och vi söker en rutinerad och meriterad medarbetare till järnavdelningen. På järnavdelningen arbetar du med ett brett sortiment på cirka 10.000 artiklar från maskiner till infästning, el, vvs mm. Meriterande med dokumenterad erfarenhet inom sortimentsområden och vi värdesätter en vilja att lära och ett stort engagemang. Arbetet omfattar bland annat: - Att med kompetens och lyhördhet lösa kundens ”problem” - Att sälja på ett enkelt, effektivt och lönsamt sätt - Påfyllnad och exponering i butik Som person - Älskar du mötet med kunden - Är du kunnig inom järnhandelsprodukter - Gillar du ordning och reda Är du en person som kan omvandla kundens behov till kreativa lösningar och konkreta förslag snabbt? Kontakta oss så berättar vi mer! Kontakta: Olle Tulldahl, olle.tulldahl@woodyhuddinge.se, 08-6089315 Kontakta: Samuel Svensson, samuel.svensson@nasvensson.se, 0155-262101 Anställningstyp: Heltidsanställd Ort: Huddinge Svarsdatum: Rekrytering sker löpande Välkommen till Woody Bygghandel i Huddinge! Vi förser proffs och hemmafixare med ett komplett sortiment av järn- bygg- och färgvaror från marknadens ledande leverantörer från våra anläggningar i Nyköping, Vagnhärad och Huddinge.

Läs mer

Ingen vecka är den andra lik på Woody i Huddinge. Kanske ses vi snart i rutan? 😉

Läs mer

Brolle med en grym avslutning på en grym dag! Tack alla kunder, leverantörer och medarbetare för att vi fick den här dagen tillsammans! #åretsmatchning #woodybygghandel

Läs mer

Förändra ett rum med nytt golv! Hos oss har vi ett brett sortiment av kvalitetsgolv. Just nu har vi ett fint ekgolv från Bäckaskog Tarkett 13 mm 3-stav till kampanjpris. Välkommen in i butiken för mer inspiration samt tips och råd från våra golvexperter.

Läs mer

Foton från Woody Bygghandel Huddinges inlägg

Hej mitt vinterland! Istället för att låna skyffeln av grannen kom och köp en egen av oss

Läs mer

Foton från Woody Bygghandel Huddinges inlägg

(Kampanjen gäller endast på rent köp, ej tillsammans med vår monterattjänst) Gäller tom 31/1-2018

Läs mer

Tillfälligt parti! Hatthylla Nostalgi från Essem

Läs mer

Tillfälligt parti! Essem Hatthylla 1900 Nostalgi!

Läs mer

Grattis Kristin Waara till julklapp nummer 24! Du är varmt välkommen att hämta ut ditt paket i butiken. Tack alla ni som medverkat i årets julkalender och tack för alla fina rim. Ha nu en fortsatt trevlig jul. Nu är julen här, till Woody det då bär. Hos er finns allt vi kan tänkas finna, även denna klapp som man kan vinna. Personalen jobbar flitigt som tomtenissar, hjälper med fantastisk service så jag inget missar. Så när vi nu sitter här i värmen och gemenskapen på julaftonskväll. Har vi många paket från Woody när Tomten frågar om någon varit snäll. Woody! Jag har varit snäll och rar, och för mina renoveringsprojekt är er butik oslagbar. God jul och gott nytt år! Jag hoppas det blir jag som denna klapp får. ✊😊👍🎁

Läs mer

Grattis Ellen Sandström till julklapp nummer 23! Du är varmt välkommen att hämta ut ditt paket i butiken. Dan före dopparedan, drömmer jag om en klapp från Woody under min gran 🎄 Tur är jag som har er nära, då kan jag snabbt komma förbi med mina kära. Här finns allt för hemmafixaren och mycket mera. Och er hjälpsamhet får mig att applådera. HoHo nu är Tomten här, och klappen från Woody han med sig bär! 👍🎁

Läs mer

TÄVLING! Idag står paket nummer 24 på spel och för att vara med och tävla så ska du: Gilla Woody Huddinge på Facebook. Dela detta inlägg. Skriva ditt bästa julrim i kommentaren. Tävlingen avslutas 00:00 inatt. Vinnaren presenteras runt lunchtid imorgon. LYCKA TILL OCH HA EN RIKTIGT GOD JUL!

Läs mer

Grattis Clas Öhman till julklapp nummer 22! Du är varmt välkommen att hämta ut ditt paket i butiken. När jag behöver hjälp med byggprojekt eller sätta upp våden. Woody kommer med de allra bästa råden. Och jag får pengar över, för grejerna kostar inte många klöver. Vad som än händer, jag till Woody mig vänder. Det är aldrig något strul. Tack Woody och God Jul! 🎄🎅🎁👍😊👌

Läs mer

God jul & gott nytt år önskar vi på NA Woody Bygghandel Huddinge

Läs mer

TÄVLING! Idag står paket nummer 23 på spel och för att vara med och tävla så ska du: Gilla Woody Huddinge på Facebook. Dela detta inlägg. Skriva ditt bästa julrim i kommentaren. Tävlingen avslutas 00:00 inatt. Vinnaren presenteras runt lunchtid imorgon. LYCKA TILL!

Läs mer

Nästa >>