Stäng

Grattis Madeleine Lindermann till julklapp nummer 12! Du är varmt välkommen att hämta ut ditt paket i butiken. Ett litet paket från en lokal affär, kan vara det som får fart på din karriär. Söker du prylar för att snickra och fixa, att hacka och mixa behöver du inte fundera nåt mer. På Woodys i Stuvsta finns det du söker, och personal som glatt hjälper till och ler!

Läs mer

TÄVLING! Idag står paket nummer 13 på spel och för att vara med och tävla så ska du: Gilla Woody Huddinge på Facebook. Dela detta inlägg. Skriva ditt bästa julrim i kommentaren. Tävlingen avslutas 00:00 inatt. Vinnaren presenteras runt lunchtid imorgon. LYCKA TILL!

Läs mer

Grattis Annika Nilsson till julklapp nummer 11! Du är varmt välkommen att hämta ut ditt paket i butiken. Nu när juletid är nära, ska vi umgås med dem vi har kära. Måla och snickra gillar vi alla, medan vi på julsånger tralla. En klapp från Woody vore kul, det önskar vi oss denna jul 🎄🎁

Läs mer

TÄVLING! Idag står paket nummer 12 på spel och för att vara med och tävla så ska du: Gilla Woody Huddinge på Facebook. Dela detta inlägg. Skriva ditt bästa julrim i kommentaren. Tävlingen avslutas 00:00 inatt. Vinnaren presenteras runt lunchtid imorgon. LYCKA TILL!

Läs mer

Grattis Sally Perbo till julklapp nummer 10! Du är varmt välkommen att hämta ut din julklapp i butiken. Jesus ligger i sin krubba, här får du en bandyklubba.

Läs mer

Nu blev det äntligen vitt! Hos oss finner du olika varianter av snöredskap. Välkommen in för att se vårt sortiment!

Läs mer

TÄVLING! Idag står paket nummer 11 på spel och för att vara med och tävla så ska du: Gilla Woody Huddinge på Facebook. Dela detta inlägg. Skriva ditt bästa julrim i kommentaren. Tävlingen avslutas 00:00 inatt. Vinnaren presenteras runt lunchtid imorgon. LYCKA TILL!

Läs mer

Grattis Tiina Alanko till julklapp nummer 9! Du är varmt välkommen att hämta ut din julklapp i butiken. På Woddys finns det nåt för alla att gilla Inte bara för torp o villa Detta är bra att ha Om du vill spika varje da'

Läs mer

TÄVLING! Idag står paket nummer 10 på spel och för att vara med och tävla så ska du: Gilla Woody Huddinge på Facebook. Dela detta inlägg. Skriva ditt bästa julrim i kommentaren. Tävlingen avslutas 00:00 inatt. Vinnaren presenteras runt lunchtid imorgon. LYCKA TILL!

Läs mer

Grattis Birgitta Hagelin till julklapp nummer 8! Du är varmt välkommen att hämta ut din julklapp i butiken. Ren glädje att handla här. Utmärkt service, inget besvär!

Läs mer

TÄVLING! Idag står paket nummer 9 på spel och för att vara med och tävla så ska du: Gilla Woody Huddinge på Facebook. Dela detta inlägg. Skriva ditt bästa julrim i kommentaren. Tävlingen avslutas 00:00 inatt. Vinnaren presenteras runt lunchtid imorgon. LYCKA TILL!

Läs mer

#woodykampen avslutad. Under november lyckades vi, tack vare era fina mustasch-bilder, samla ihop nästan 38000 kr till kampen mot cancer. Ett stort tack till alla ni som har bidragit!

Läs mer

Grattis Maria Bråtfors till julklapp nummer 7! Du är varmt välkommen att hämta ut din julklapp i butiken. Jörgen han har hanterat mer än en kakelplatta, nu han hanterar dörrar och fönster så platta Att han gillar att jobba på bästa Woody kan man ju fatta, och att jag ett paket från Woody önskar är ju inte heller svårt att fatta

Läs mer

TÄVLING! Idag står paket nummer 8 på spel och för att vara med och tävla så ska du: Gilla Woody Huddinge på Facebook. Dela detta inlägg. Skriva ditt bästa julrim i kommentaren. Tävlingen avslutas 00:00 inatt. Vinnaren presenteras runt lunchtid imorgon. LYCKA TILL!

Läs mer

Vi på Woody tänker på miljön och har därför börjat med digitala signaturer. Välkomna in!

Läs mer

Grattis Nicklas Andersson till julklapp nummer 6! Du är varmt välkommen att hämta ut din julklapp i butiken. Oj vad roligt med en hemlig klapp, nu hoppas jag verkligen på att få napp! Woody vet ju vad en hantverkare behöver som mest, alltid varor som håller och är bäst!

Läs mer

TÄVLING! Idag står paket nummer 7 på spel och för att vara med och tävla så ska du: Gilla Woody Huddinge på Facebook. Dela detta inlägg. Skriva ditt bästa julrim i kommentaren. Tävlingen avslutas 00:00 inatt. Vinnaren presenteras runt lunchtid imorgon. LYCKA TILL!

Läs mer

Grattis Gustav Thunvall till julklapp nummer 5! Du är varmt välkommen att hämta ut din julklapp i butiken. När det är tyst om man skakar sin spargris, då blir man glad av Woodys hemliga pris. Vid uthämtning av paket önskar jag en man som är fin och het. Han jobbar på lager och är lång och mager. Med fina vrister lyfter han plankor och lister, en man utan brister och hans namn är Christer. Om detta pris jag vinna, kan vi äntligen kärlek finna!

Läs mer

TÄVLING! Idag står paket nummer 6 på spel och för att vara med och tävla så ska du: Gilla Woody Huddinge på Facebook. Dela detta inlägg. Skriva ditt bästa julrim i kommentaren. Tävlingen avslutas 00:00 inatt. Vinnaren presenteras runt lunchtid imorgon. LYCKA TILL!

Läs mer

Grattis Emma Alstermo till julklapp nummer 4! Du är varmt välkommen att hämta ut din julklapp i butiken. Ett paket som kan hamra, borra eller bryta, inte för att jag gillar att skryta! Men när klappen från Woodys är, då är det ett paket med kvalité du bär! Hoppas att du över klappen blir nöjd och gla', det skulle i alla fall jag va. 🎅

Läs mer

Nästa >>