Stäng

Foton från tidslinjen

TÄVLING! Denna vecka är det paket nummer 3 på spel och för att vara med och tävla ska du: Gilla Woody Huddinge på Facebook. Dela detta inlägg. Kommentera ditt bästa julrim i kommentaren. Tävlingen avslutas lördag 15/12 00:00. Vinnaren presenteras och meddelas under söndagen 16/12 LYCKA TILL!

Läs mer

Foton från tidslinjen

Woody Bygghandel Huddinge

TÄVLING AVSLUTAD Gratta Anastacia Berg till paket nummer 2. ”Kära Tomtefar 🎅 som på Woody Bygghandel Huddinge hjälper mig att hitta färgglada klappar, när jag ilar till butiken med färgkoder och inköpslappar. Oavsett om det gäller bredspackling, måla fondvägg eller sätta upp en våd. Hjälper du mig med dina expertråd. 🌟👏 Ni är som min andra familj: -mina kära! Och jag älskar att butiken är så nära. Om jag vann klapp nummer två, skulle ni ta mitt hemmafixande till en helt ny nivå! 🙌 Hälsningar en färgglad kund, 🌈 som med hjälp av er målat allt från fondväggar till husets grund! 😁👍”

Läs mer

Woody Bygghandel Huddinge

Foton från Woody Bygghandel Huddinges inlägg

Så firar du en brandsäker jul. Denna månaden på året är den tid då dem flesta bränderna i hemmen sker. De främsta orsakerna är tända ljus och glömd mat på spisen. Med ett grundläggande brandskydd och våra tips för att minska brandrisken i hemmet kan du fira en lugn jul med vetskapen om att du gjort ditt bästa för att göra ditt hem brandsäkert. - Lämna aldrig levande ljus obevakade. - Tänk på att placera dem levande ljusen långt ifrån brandvänligt material och att dem sitter ordentligt fast i ljusstaken eller ljushållaren. - Håll koll i köket! Lämna heller aldrig varma plattor eller ugnen utan uppsikt. Rengör fläkt från fett. - Låt aldrig julgranen bli torr. Den ska alltid så i vatten. - Såga av några centimeter av stammen när du precis har tagit hem granen, det gamla snittet täcks igen av kåda och släpper inte igenom något vatten. - Placera inte granen nära element eller öppen spis, på det sättet torkar den inte ut snabbare än nödvändigt. - Se till att julgransbelysningen är hel och fullt fungerande. - Släck julgransbelysningen med strömbrytare eller genom att dra ut kontakten. - Ha aldrig levande ljus eller tomtebloss i närheten av granen. . . . Erbjudandena gäller tom den 31/12-18 eller så längt lagret räcker.

Läs mer

Foton från Woody Bygghandel Huddinges inlägg

Nu är Rosa Bandet och Mustachkampens huvudmånader över och vi vill tacka er för att ni var med och stöttade dessa viktiga organisationer med oss. Tack att ni köpte våra utvalda varor som skänkte pengar till kampen och tack att ni lade upp bilder med #WOODYKAMPEN på era sociala medier.

Läs mer

Foton från tidslinjen

TÄVLING! Denna vecka är det paket nummer 2 på spel och för att vara med och tävla ska du: Gilla Woody Huddinge på Facebook. Dela detta inlägg. Kommentera ditt bästa julrim i kommentaren. Tävlingen avslutas lördag 8/12 00:00. Vinnaren presenteras och meddelas under söndagen 9/12.

Läs mer

Foton från tidslinjen

TÄVLING! Missa inte vår årliga rim tävling här på Facebook. I år har vi maxat julklapparna och vi drar en ny vinnare varje vecka fram till jul. Va med och bidra med ditt bästa jul rim.

Läs mer

Woody Bygghandel Huddinge

Glöm inte att vara med och tävla om veckans paket.

Läs mer

Woody Bygghandel Huddinge

Var försiktiga där ute. Det kan göra väldigt ont att halka.

Läs mer

Foton från tidslinjen

TÄVLING AVSLUTAD Grattis Clas Öhman till julklapp nummer 1. ”En julklapp från Woody i Huddinge är årets julklapp år efter år, synd bara att HUI inte det förstår. ☺️ För när jag sitter i värmen på dopparedan, vill jag ha många paket från min favoritbutik under vår gran. 🎄🎁 Då blir det att fixa och renovera, och jag får briljera! ⭐️” Idag är det paket nummer 1 på spel och för att vara med och tävla ska du: -Gilla Woody Huddinge på Facebook. -Dela detta inlägg. -Kommentera ditt bästa julrim i kommentaren. Tävlingen avslutas lördag 1/12 00:00. Vinnaren presenteras och meddelas under söndagen 2/12.

Läs mer

Foton från tidslinjen

Foton från tidslinjen

Idag bjuder vi alla kunder på korv, glögg och pepparkakor. Välkomna hit och mingla lite inför julen

Läs mer

Foton från tidslinjen

Black weekend

Denna helgen har vi laddat butiken med massvis av bra erbjudanden! Missa inte heller lördagens lilla extra, vi bjuder på korv, glögg och pepparkakor! . . . . http://www.anpdm.com/newsletterweb/45455C40794141504673424A59/424A5E46774640514B7243435F4171?noTracking=true

Läs mer

Black weekend

I helgen har vi laddat med supererbjudanden för hela hemmet! Vi ses väl?

Läs mer

Foton från tidslinjen

GOD JUL ALLIHOPA! Snart är det äntligen dags för vår årliga julkalender. I år har vi ändrat spelreglerna lite från föregående år. Istället för att tävla om ett litet paket per dag så kommer vi i år att tävla ut ett större paket i veckan, så att ni får ett komplett Woody-kit. Tävlingen börjar måndag 26 november. REGLER: -Gilla Woody Huddinge på Facebook. -Dela inlägget för veckans paket. -Kommentera ditt bästa julrim i kommentaren till veckans paket. -KLART. Tävlingen kommer att pågå från att inlägget ligger ute tills kommande lördags natt, vilket kommer ge er god tid att tänka ut erat absolut bästa julrim. Vinnaren presenteras sedan söndagen därpå. LYCKA TILL!

Läs mer

Foton från tidslinjen

Foton från tidslinjen

Nu finns vi även på instagram. Glöm inte att följa oss där för att få lite extra inspiration. www.instagram.se/woodyhuddinge

Läs mer

Foton från tidslinjen

Elfa kampanj

Har du för mycket saker och för dålig förvaring? Vi har lösningen! Med Elfa förvaringslösning finns det sett att lösa detta. Vi har just nu kampanj på all förvaring och skjutdörrar. Upp till 30% rabatt! Behöver du hjälp eller har funderingar kring förvaring? Då har vi experter på plats i butiken. Välkommen! . . . . https://nasvensson-huddinge.woody.se/aktuella-kampanjer/elfa-kampanj

Läs mer

Elfa kampanj

Mustaschkampen

#Woodykampen

Läs mer

Mustaschkampen

Kampanj Jobb Inne 2018

Äntligen dags för vårt nyhetsbrev! . . . . http://www.anpdm.com/newsletterweb/45455B4A764641514779474559/424A5E46774640514B7243435F4171?noTracking=true

Läs mer

Kampanj Jobb Inne 2018

Woody Bygghandel - Huddinge

Glöm inte att ge pappa lite extra uppmärksamhet på söndag! . . . .https://nasvensson-huddinge.woody.se/

Läs mer

Woody Bygghandel - Huddinge

Gör som oss på Woody Bygghandel. Stötta kampen mot prostatacancer genom att hashtagga woodykampen i din nästa bild så skänker vi 50kr/ upplagt bild till Prostatacancerförbundet. Hämta din t-shirt hos oss #WOODYKAMPEN

Läs mer

Ändrade öppettider kommande helg. Välkomna in.

Läs mer

Nästa >>