Stäng

Nu kan sommaren anlända, årets glassförsäljning är igång på Woody Huddinge

Läs mer

Snart är våren här! Rusta dig med Fiskars redskap för en fin dag i trädgården

Läs mer

Tygkasse för miljön

Plasten är vår tids stora miljöproblem! Om vi fortsätter att konsumera plast som vi gör idag kommer haven i framtiden innehålla mer plast än fisk. I år konsumeras 83 st plastkassar/person. Målet 2025 är max 40 st plastkassar/person. Vi säljer tygkassar som inte bara hjälper oss att nå målet att minska plasten i vår värld dem är riktigt snygga också!

Läs mer

Tygkasse för miljön

Nu har Påskharen varit i farten igen! Kom och leta ägg hos oss. På Skärtorsdagen är butiken fylld med påskägg. Ta med dig familjen och kom och leta. (Ett påskägg per person)

Läs mer

På fredag den 23/3 firar vi våffeldagen lite i förskott och bjuder in till kaffe och våffla 6:30-9:00. Vet du förresten varför vi äter våfflor den 25 mars? Det hela började med en felsägning: Vårfrudagen = Våffeldagen – Marie bebådelsedag – är en högtid som markerar vårbrukets början. På denna dag för dryga 2000 år sen fick Maria höra av ärkeängeln Gabriel att hon var gravid. Och ja det är klart: en del äter våfflor bara för att det är så gott!

Läs mer

I väntan på våren roar vi oss med inomhuspyssel. Kan du gissa vad det ska bli? Vad pysslar du själv med i helgen?

Läs mer

Room with a View - Woody Bygghandel

Behöver du också mer transparens i din vardag? Just nu 30 % på fönster från SP Fönster, Elitfönster och NorDan! Dessutom 25 % på dörrar från Diplomat, Swedoor och NorDan. Gäller utvalda modeller, 5/3-8/4 2018 (Går ej att kombinera med vår tjänst monterat) ¨ Välkommen in till oss på Woody Bygghandel i Huddinge!

Läs mer

Room with a View - Woody Bygghandel

Foton från tidslinjen

Missa inte vår utförsäljning som börjar imorgon! Kom in och fika med oss från 6:30 och tinga en maskin, eller varför inte flera!?

Läs mer

Foton från tidslinjen

Foton från Woody Bygghandel Huddinges inlägg

Fönster och dörrar! Stor kampanj på utvalda fönster och dörrar. Behöver du full projektledning, rekommenderad hantverkare eller gör du det själv? Vi finns här med vår expertis när du behöver oss. Kampanjen gäller t.o.m 15/4-2018 (Kampanjen går ej att kombinera med vår monterattjänst.)

Läs mer

Foton från Woody Bygghandel Huddinges inlägg

GOLVVECKOR! JUST nu har vi kampanjpriser på mängder av golv hos oss. Colorama golv 15 % rabatt på alla Coloramas vinylklick Kampanjen gäller tom. 28/2-2018 Vinylgolv (5 mm) 10 % rabatt på ord pris. Kampanjer gäller tom. 28/2-2018 Bäckaskog 13 mm Ek 3 stav mattlack Rek.ca 349:- m2 NU: 279:- m2 Kährs ultramatt golv 20 % rabatt. Kampanjer gäller tom 8/4-2018 Golvabia, klinkers och golvmattor. Kampanjpriser gäller tom 31/5-2018 Tarkett Starfloor Click 20% rabatt Kampanjen gäller tom 28/2-2018 Välkommen in i butiken för att se hela vårt golvsortiment och alla tillbehör och hjälpmedel du behöver för att lägga ditt golv. Fråga gärna personalen om tips och råd..

Läs mer

Foton från Woody Bygghandel Huddinges inlägg

Idag har vi varit hos Finja på kurs. Vi fick prova på och lära oss en massa bra saker: bland annat vilket suveränt hjälpmedel murarlådan är, kanske framför allt för den som är lite ovan. Se själv och jämför:

Läs mer

Foton från Woody Bygghandel Huddinges inlägg

Ibland känns vintermörkret evighetslångt... Längtar du också tills du kan sätta igång med vårens uteprojekt? Du vet väl om att vi har Finjas Vinterbetong på lager, som går bra att gjuta med, ner till minus 10 grader? Självklart har vi även tillsatser till vanlig grov och fin.

Läs mer

Perfekt till den trångbodda: Med Elfas 300mm djup får du mer plats i exempelvis hallen

Läs mer

Jerry & Hasse - avsnitt 1

Lär känna Jerry och Hasse En bra grund är grunden för ett bra bygge och ett effektivt arbetssätt likaså. Det vet byggaren Hasse och hans proffssäljare Jerry från Woody Bygghandel. Men vad gör man när processerna helt enkelt har blivit för effektiva..? https://www.youtube.com/watch?v=BskEM2JWOXc&feature=youtu.be

Läs mer

Jerry & Hasse - avsnitt 1

Foton från Woody Bygghandel Huddinges inlägg

Idag har vi haft släckövning med Jesper från vår anläggning i Nyköping. Där fick vi lära oss hur vi ska hantera situationen när faran är framme, det tackar vi för.

Läs mer

Foton från Woody Bygghandel Huddinges inlägg

Vi söker: Säljare till Järnavdelningen, Huddinge Att hjälpa våra kunder och utföra ett kvalificerat arbete är en passion för oss. Vi fortsätter växa och vi söker en rutinerad och meriterad medarbetare till järnavdelningen. På järnavdelningen arbetar du med ett brett sortiment på cirka 10.000 artiklar från maskiner till infästning, el, vvs mm. Meriterande med dokumenterad erfarenhet inom sortimentsområden och vi värdesätter en vilja att lära och ett stort engagemang. Arbetet omfattar bland annat: - Att med kompetens och lyhördhet lösa kundens ”problem” - Att sälja på ett enkelt, effektivt och lönsamt sätt - Påfyllnad och exponering i butik Som person - Älskar du mötet med kunden - Är du kunnig inom järnhandelsprodukter - Gillar du ordning och reda Är du en person som kan omvandla kundens behov till kreativa lösningar och konkreta förslag snabbt? Kontakta oss så berättar vi mer! Kontakta: Olle Tulldahl, olle.tulldahl@woodyhuddinge.se, 08-6089315 Kontakta: Samuel Svensson, samuel.svensson@nasvensson.se, 0155-262101 Anställningstyp: Heltidsanställd Ort: Huddinge Svarsdatum: Rekrytering sker löpande Välkommen till Woody Bygghandel i Huddinge! Vi förser proffs och hemmafixare med ett komplett sortiment av järn- bygg- och färgvaror från marknadens ledande leverantörer från våra anläggningar i Nyköping, Vagnhärad och Huddinge.

Läs mer

Ingen vecka är den andra lik på Woody i Huddinge. Kanske ses vi snart i rutan? 😉

Läs mer

Brolle med en grym avslutning på en grym dag! Tack alla kunder, leverantörer och medarbetare för att vi fick den här dagen tillsammans! #åretsmatchning #woodybygghandel

Läs mer

Förändra ett rum med nytt golv! Hos oss har vi ett brett sortiment av kvalitetsgolv. Just nu har vi ett fint ekgolv från Bäckaskog Tarkett 13 mm 3-stav till kampanjpris. Välkommen in i butiken för mer inspiration samt tips och råd från våra golvexperter.

Läs mer

Foton från Woody Bygghandel Huddinges inlägg

Hej mitt vinterland! Istället för att låna skyffeln av grannen kom och köp en egen av oss

Läs mer

Foton från Woody Bygghandel Huddinges inlägg
Nästa >>