Stäng
    • Öppettider

Jobba hos oss

Woody Bygghandel är en arbetsplats som präglas av gemenskap och omtanke om varandra och om våra kunder. Vi är stolta över att jobba här och att varje dag få ge våra kunder en god service.

Vi söker: Erfaren butikssäljare - järnavdelning

 

Att hjälpa våra kunder och utföra ett kvalificerat arbete är en passion för oss. Vi fortsätter växa och vi söker en rutinerad och meriterad medarbetare till butiken och järnavdelningen i Huddinge. På järnavdelningen arbetar du med att hjälpa proffsbyggare och konsumenter med att lösa deras problem vilket kräver god kunskap om byggande, verktyg, infästning och maskiner

 

Arbetet omfattar bland annat:

  • Att sälja det som kunden har behov av på ett enkelt, effektivt och lönsamt sätt.
  • Ständigt utveckla din expertis inom produkter och försäljning
  • God erfarenhet från butiksarbete, infästning, maskin, järnsortiment

 

Som person

  • Älskar du mötet med kunden
  • Gillar ordning och reda

 

Är du en person som kan omvandla kundens behov till kreativa lösningar och konkreta förslag? Kontakta oss så berättar vi mer!

 

 

Kontakta: olle.tulldahl@woodyhuddinge.se, 08-6089315

Kontakta: benjamin.asplund@woodyhuddinge.se, 08-6089314

Anställningstyp: Heltidsanställd

Ort: Huddinge

Svarsdatum: Rekrytering sker löpande


Välkommen till Woody Bygghandel i Huddinge!  Vi erbjuder ett komplett sortiment av järn- bygg- och färgvaror från marknadens ledande leverantörer från våra anläggningar i Nyköping, Vagnhärad och Huddinge.        

 


Välkommen till Woody Bygghandel i Huddinge! Vi förser proffs och hemmafixare med allt inom byggmaterial. Vi erbjuder ett komplett sortiment av järn- bygg- och färgvaror från marknadens ledande leverantörer från våra anläggningar i Nyköping, Vagnhärad och Huddinge.