• Stäng

  Jobba hos oss

  Woody Bygghandel är en arbetsplats som präglas av gemenskap och omtanke om varandra och om våra kunder. Vi är stolta över att jobba här och att varje dag få ge våra kunder en god service.

  Hos oss på Woody Bygghandel står kundens behov i fokus. Vår personal är kunniga och engagerade medarbetare som brinner för att hjälpa våra kunder med alla deras byggprojekt både proffskunder och medvetna konsumenter. Du som jobbar hos oss ska kunna ta ansvar och skapa resultat, se möjligheter och ha förmåga att anpassa dig till nya situationer. Du kommer till ett företag med en avspänd kamratlig stämning där du får möjlighet att utveckla din egen kompetens.

  Vi finns på tre orter idag, Nyköping, Vagnhärad och Huddinge med moderna anläggningar. Från vårt logistikcenter distribuerar vi byggmaterial till allt ifrån mindre och medelstora byggföretag till riksbyggare. Med vårt kundlöfte ” Vi får Bygget att snurra” jobbar vi bl a med att effektivisera våra kunders vardag genom att jobba smartare med utvecklade logistik tjänster.

   

  Vi letar alltid efter engagerade medarbetare som vill jobba med oss så därför är du välkommen att lämna in ditt CV då framtida behov uppstår.

  Vi söker: Säljare till Järnavdelningen, Huddinge

   Att hjälpa våra kunder och utföra ett kvalificerat arbete är en passion för oss. Vi fortsätter växa och vi söker en rutinerad och meriterad medarbetare till järnavdelningen. På järnavdelningen arbetar du med ett brett sortiment på cirka 10.000 artiklar från maskiner till infästning, el, vvs mm. Meriterande med dokumenterad erfarenhet inom sortimentsområden och vi värdesätter en vilja att lära och ett stort engagemang.

   

  Arbetet omfattar bland annat:

  -          Att med kompetens och lyhördhet lösa kundens ”problem”

  -          Att sälja på ett enkelt, effektivt och lönsamt sätt

  -          Påfyllnad och exponering i butik

  Som person

  -          Älskar du mötet med kunden

  -          Är du kunnig inom järnhandelsprodukter

  -          Gillar du ordning och reda

   

  Är du en person som kan omvandla kundens behov till kreativa lösningar och konkreta förslag snabbt? Kontakta oss så berättar vi mer

   

  Kontakta: Olle Tulldahl, olle.tulldahl@woodyhuddinge.se, 08-6089315

  Kontakta: Samuel Svensson, samuel.svensson@nasvensson.se, 0155-262101

  Anställningstyp: Heltidsanställd

  Ort: Huddinge

  Svarsdatum: Rekrytering sker löpande

   

  Välkommen till Woody Bygghandel i Huddinge! Vi förser proffs och hemmafixare med ett komplett sortiment av järn- bygg- och färgvaror från marknadens ledande leverantörer från våra anläggningar i Nyköping, Vagnhärad och Huddinge.       

   

   

   


  Välkommen till Woody Bygghandel i Huddinge! Vi förser proffs och hemmafixare med allt inom byggmaterial. Vi erbjuder ett komplett sortiment av järn- bygg- och färgvaror från marknadens ledande leverantörer från våra anläggningar i Nyköping, Vagnhärad och Huddinge.