Stäng

Jobba hos oss

Woody Bygghandel är en arbetsplats som präglas av gemenskap och omtanke om varandra och om våra kunder. Vi är stolta över att jobba här och att varje dag få ge våra kunder en god service.

Hos oss på Woody Bygghandel står kundens behov i fokus. Vår personal är kunniga och engagerade medarbetare som brinner för att hjälpa våra kunder med alla deras byggprojekt både proffskunder och medvetna konsumenter. Du som jobbar hos oss ska kunna ta ansvar och skapa resultat, se möjligheter och ha förmåga att anpassa dig till nya situationer. Du kommer till ett företag med en avspänd kamratlig stämning där du får möjlighet att utveckla din egen kompetens.

Vi finns på tre orter idag, Nyköping, Vagnhärad och Huddinge med moderna anläggningar. Från vårt logistikcenter distribuerar vi byggmaterial till allt ifrån mindre och medelstora byggföretag till riksbyggare. Med vårt kundlöfte ” Vi får Bygget att snurra” jobbar vi bl a med att effektivisera våra kunders vardag genom att jobba smartare med utvecklade logistik tjänster.

 

Vi letar alltid efter engagerade medarbetare som vill jobba med oss så därför är du välkommen att lämna in ditt CV då framtida behov uppstår.

 

Vi söker: Medarbetare till Bygghallen/Byggsäljare

 

Att hjälpa våra kunder och utföra ett kvalificerat arbete är en passion för oss. Vi fortsätter växa och vi söker en rutinerad och meriterad medarbetare till bygghallen. I bygghallen arbetar du med att hjälpa proffsbyggare och konsumenter med att lösa deras problem vilket kräver god kunskap om byggmaterial och byggande.

 

Arbetet omfattar bland annat:

-          Att sälja det som kunden har behov av på ett enkelt, effektivt och lönsamt sätt

-          Utcheckning, slutförande av köpet

-          Ordermottagning av gods och påfyllning av varor

 

Som person

-          Älskar du mötet med kunden

-          Är du kunnig inom byggmaterial och byggteknik

-          Gillar du ordning och reda

 

Är du en person som kan omvandla kundens behov till kreativa lösningar och konkreta förslag snabbt? Kontakta oss så berättar vi mer!

 

 

Kontakta: Sandra Stålnacke, sandra.stalnacke@woodyhuddinge.se, 08-6089329

Kontakta: Roger Hamberg, roger.hamberg@woodyhuddinge.se, 08-6089342

Anställningstyp: Heltidsanställd

Ort: Huddinge

Svarsdatum: Rekrytering sker löpande


Välkommen till Woody Bygghandel i Huddinge! Vi förser proffs och hemmafixare med allt inom byggmaterial. Vi erbjuder ett komplett sortiment av järn- bygg- och färgvaror från marknadens ledande leverantörer från våra anläggningar i Nyköping, Vagnhärad och Huddinge.