Stäng
Woody presenterar

TEMA: DINA SOMMARPROJEKT!

Sommartider är byggtider! Nu har vi på Woody laddat butikerna med allt du behöver för dina sommarprojekt. Oavsett om du ska bygga en uteplats för långa härliga sommarkvällar, fixa fasaden eller se över taket så är vi på Woody är din rätta partner. Vi har både kunskapen och prylarna du behöver från varumärkena du gillar inom Uteplats / Fasad / Tak. Så kom in till din lokala Woody Bygghandel i sommar (kampanjperiod: 22 juni till 2 augusti) – vi får ditt sommarprojekt att snurra!

 

Woody tipsar!

Så monterar du trallen på rätt sätt!

Vid renovering och/eller tilläggsisolering av träfasaden inför vintern finns det en smidig produkt som sparar både tid och pengar för dig som husägare. För även om inköpspriset är högre för industriellt behandlad panel så lönar det sig sett till totalekonomin.

Allra mest lönsamt är utvändig panel som både är grundmålad och mellanstruken.

Dessutom ger fabriksmålat högre kvalitet + en rad andra fördelar.
En redan målad panel kan du montera oberoende av årstid och väder. Panelen har även ett bättre skydd under transport och byggtid, och du får mer respit att planera för montering och slutmålning.

Fabriksmålat betyder också industriell precision. Färgen är applicerad, i rätt mängd, vid rätt fuktkvot och när virket är nysågat. Vilket ger både ett bra resultat och lång livslängd.

Väljer man en enbart grundmålad panel, så måste den färdigstrykas två gånger för att få ett fullgott skydd. Den första strykningen bör också göras innan monteringen medan sista strykningen kan vänta.

Efter monteringen av mellanstruken panel återstår endast en slutstrykning med täckfärg, och du kan välja de vanliga märkena på marknaden. Denna sista slutmålning kan man vänta med ända upp till två år. Väntar man så länge måste man dock tvätta panelen innan målning.

Fördelar med färdigmålat

  • Spar både tid och pengar
  • Högre kvalitet
  • Målat under rätt förhållanden

Woody tipsar!

Dags att fixa fasaden? Med nedan byggbeskrivning Här får du hjälp att bygga med utvändiga träpaneler, med både instruktioner och ritningar.

Utvändiga träpaneler (ladda ner pdf)